Lehtmetalli Töötlus

lehtmetalli töötlemine

Plasma-, laser- või gaasilõikusest, samuti lehtmetalli stantsimisest jäävad servad valmistavad paljudele seda tüüpi lõikusteenuseid pakkuvatele ettevõtetele parajat peavalu. Hoolimata plasma- ja laserlõikuse ning lehtmetalli stantsimise masinate tootjate lubadustest, on teravad servad, räbu ja valuääred alati metalli töötlemisega kaasnevateks kõrvalnähtudeks.

Isegi kui Teie detailides on kuni 8 mm avad, on teravate servade ja räbu eemaldamine võnkuvate harjadesüsteemiga masina jaoks lihtne ülesanne. Alumiiniumist ja roostevabast terasest detailide jaoks pakume serva ja pinna lihvimise teenuseid.

Pange tähele, et meie masin võimaldab töödelda ka kilega kaetud detaile, ilma seda kilet eemaldamata, eesmärgiks on detaili puhastamine ning teravate servade lihvimine.

 
Costa – MD4 CV 1150 Deburring Machine

Lihvimine

Tööpink MDCV 1150 on sise- ja välisnurkade ümardamiseks ja lõikamise, stantsimise, laser- ning plasmalõikuse järgseks ebatasasuste eemaldamiseks mõeldud.
Ebatasasuste eemaldamine ja servade ümardamine on võimalik tänu abrasiivlintide risttehnoloogiale, tänu millele on üksikute detailide maksimaalne laius 1150 mm ja nende osade minimaalne suurus vähemalt 50*50 mm.

Peamised eelised:

  • Puhastamine ja ümardaminе Töötlemine – seda tüüpi masinate selgeks omapäraks on kõrge sooritusvõime, tänu millele on võimalik ühes sammus viia läbi nii lasertöödeldud pindade langatuste kui ümarate servade töötlemine.
  • Ebatasasuste eemaldamine Abrasiivlindiga teravate servade töötlemiseks on üks kontaktrullik kombineerituna 2 põikiribaga, mis on abrasiivüksustesse paigutatud
    vastupidistes suundades selleks, et viia lõpule nurkade ümardamine ja pühkida detailid üle.
  • Väikeste osakeste puhastamine Pink sobib ideaalselt peendetailidele, isegi mõõtmetega 50*50 mm.
  • Kontrollpaneel Kergesti kasutatav puutetundlik ekraan, mis on mõeldud masina tööparameetrite ja avariisignaalide esinemise jälgimiseks.
  • Suurepärane lihvpind Lisaks nurkade ümardamise tehnoloogiale on uusim tehnoloogia suuteline kõigi pindade juures jälgima seda, kas säilub eseme pinna ideaalne tasasus.